3 Nisan 2014 Perşembe

 
  Seçimler bitti herkes günlük hayatına dönmek istiyor. Peki günlük hayata dönebiliyor muyuz?  Hayır.
   Sebep ne cemaat medyası ve kaybeden siyasilerin halen algı operasyonlarına devam ediyor olması. Seçmenini YSK önüne toplamaya çalışan siyasiler halka mesajlar atıp duruyor. Bazı seçmenler de bu medya kurumları ve siyasilerin basın açıklamaları ile YSK önünde sabahlıyor. Yazık niye mi yazık.
    Orada halk değil siyasilerin temsilcileri duracak. Bekleyen vatandaş da sormuyor oyuna sahip çık diyen siyasilere ,siz burada bostan korkuluğu musunuz diye? Amaç vatandaş gelsin az mazlum edebiyatı, yok oylar çalındı lafları ile tiyatro yapmak.Oyların sayıldığı yerlerde zaten sizin milletvekilleriniz, parti yönetim kurulunuzdan kişiler var. Vatandaşı bırakın da artık işine gücüne günlük hayatına dönsün.
     Eğer amaç YSK önünde kalabalık görünelim slogan atarız oylar bize sayılır korku salarız diyorlar ise o zaman da ben sorarım. Asıl oy çalan, asıl diktatörlük yapan sizler gibi siyasilerdir. Sizin işinizi yapmamanızın yükünü oradaki kendini kahraman zannettirdiğiniz, günlük hayatına dönmek isteyen kişilere ödetemezsiniz...
    Haydi herkes evine gitsin normalleşsin hayat artık.

0 yorum :

Yorum Gönder