3 Nisan 2014 Perşembe

   Evet nedir bu yasak kardeşim diyor bir çok kimse. Ne gerek var bu yasaklara. Zamanlama manidar diyecek tabi ki bir çok kimse bence de daha önceden zaten kapatılmalı idi.
Neden?

   Facebook ve twitter üzerinden bir çok kimse mağdur edilmiş. Mahkemeye başvurmuşlar sonuç alınamamış. Sebep ne hadi Facebook buna biraz engel oldu. Ama twitter ve YouTube buna engel olmuyor olmadığı gibi çapsız korkak bir neslin türemesine sebep oluyor.

Ülkemize vergi vermemesi twitter'ın zaten önemli vergiyi versin kardeşim. Bunun  yanında sahte hesaplarında bilgilerini versin.
   Twitter kapandı diye veryansın edenlerin çoğu twitter ile mahkemelik zaten. Sahte hesap açan kişiler yüzünden bir çok ünlü ve siyasi mahkemelik. Ayrıca yeni nesil üzerinde kişilik sorunları oluşmasına hatta bunun yaygınlaşmasına sebep. Örneğin toplumda kabul bile görmeyen hep ezilmişlik psikolojisinde olan insanlar açıyor bir hesap başlıyor ülkenin siyesilerine küfürler etmeye, sanatçılara veya futbolcularına...
   Aynı şeyi sizlere yapsalar ne yaparsınız. Örnek olarak aşağıya yazıyorum sosyal medya zedelerin kimler olduğunu ve mahkemeden hiç bir sonuç alamayanları.

       Kemal Kılıçdaroğlu -kendisine hakaret eden bir kaç sahte kullanıcıyı mahkemeye vermiş ama twitter kim olduğunu bildirmiyor mahkemeye.
       Başbakan zaten biliniyor.
       Oktay Kaynarca- Eşi ile alakalı bir durumdan dolayı
       Bergüzar Korel- Kendine hakaret edilmesi sebebi ile
       Gülben Ergen- Tehdit edilmesi ile.
       Bazı milletvekilleri diye bu liste uzar gider kardeşim. Nasıl bir yasağa karşı olunduğunu da bu gençlerin görmesi lazım. Nasıl bir toplum üretiyor bu sosyal medya bunu da görmek lazım.

0 yorum :

Yorum Gönder