3 Nisan 2014 Perşembe

  
    Bu yazıyı uzun zamandır yazmak istiyordum. Ak parti seçmeni nereden çıktı bu yazı diyecek belki ama bunları yazmak lazım.
    Artık kimse kusura bakmasın bazı şeyleri söylemenin zamanı geldi.
Yazacaklarım kendi söylemim olarak değil, milyonlarca Ak partilinin de benim ile aynı görüşte olduğunu düşünerek yazıyorum.
    Muhalefetin kendince bir yerel seçimi sanki hükümet değiştirecek bir seçimmiş gibi algılattığı ki bazı haklı yanları var. En azından yeni oluşumlar denendi tutup tutmadığı bir iki ay içerisinde çıkacak. Böyle bir seçim maratonundan Ak parti zaferle çıktı.

     Halk neye destek verdi şimdi ne bekliyor.  Vatandaş diyor ki dışarıdan müdahale olamaz ,buna engel oluruz. Bu % 45 desteği niye verdi Mit'e yapılan operasyonların hesabını sor diye verdi. Her yeri kanser hücresi gibi saran Gülen cemaatinin tepe noktalarını (hizmete inanan vatandaşın zaten kime hizmet edildiğini bilmedikleri için onları incitmeden) mutlaka çökertilmelidir. Ak parti bunları mutlaka yapmalıdır. Fakat bunlarla beraber aşağıdaki maddeler halinde yazacağım sorunları mutlaka çözmelidir.

 1. Ak partide özellikle başbakanın çevresindekilerin artık bir elekten geçirilmesi lazım. Bunca yıllık başarılı çalışmaların hepsini gölgeleyecek kişilerin artık partiden ATILMASI lazım. Ak parti seçmeni diyor ki bundan 1.5 sene sonra genel seçimler, Ağustos ayında da Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Artık başbakan etrafını temizlemelidir.
 2. Eğer var ise Yolsuzluk ile mücadelesini göstermelidir. Özellikle her parti içerisinde böyle kişiler mutlaka vardır. Bir çıkar elde etmek isteyen kişiler, vekilin dahi olsa gönderilmeli partiden ve bizim bunlar ile işimiz yok artık denilmelidir.
3. Yolsuzluk var yok demiyorum ama kimse bana Muammer Güler veya diğer kişiler dört dörtlüktür diyemez. Hele Egemen Bağış bundan sonra siyaseti bırakmalı televizyonlarda bile görünmemelidir.Ak parti ile bütün bağlarını koparmalı kendine yakışan Chp'ye geçmelidir. Ses kayıtları montaj olsa bile Egemen Bağış artık halk nazarında yıpranmış bitmiştir.
4. Şunu da biliyoruz ki eğer seçimlerden Ak parti büyük bir yara alsa idi bir çok milletvekili istifa edecekti. Bu kişiler sizin tarafınızdan da bilinmektedir. Yarın bu kişilerin parti adına görünüp usulsüzlük yapmayacağını nereden bileceksiniz. Gerekirse meclisteki sandalye sayısı düşsün 10 vekil daha eksik olsun ,şu bir sene içinde bunları yapar ise Ak parti ilk seçimde daha güçlü gelecektir.
5. Az biraz ekonomiden anlayan vatandaşın biri bile basitçe, kazancın ne harcaman ne? sorusunu cevaplayabilir.
Demezler mi dünya iki büyük krizi zor atlatırken nereden geliyor bu para? Senin  ülkenin dünya çapında bir araba firman mı var(mersedes, bmw ,toyota gibi), yok. Peki silah mı satıyorsun tüm dünyaya, yok. Bu paralar nereden geliyor diye sorana.
   Ortadoğulu zenginlerin büyük kısmı 11 eylül sonrası İslama vurulan terörist damgasını kendine yediremedi. Mali kaynaklarını güven veren bir ülke olarak bizde değerlendiriyorlar. İran'a 33 yıldır o veya bu şekilde ambargo vardı. 7-8 yıldır bu ambargoyu Yunanistan ve Güney Kıbrıs ile değil bizim ile deliyorlar(zaten kriz sonunda batan ülkenin Yunanistan olması manidar). Bu ambargo başka ülkeler üzerinden delinir iken sesi çıkmayan israil, Abd, İngiltere şimdi niye ortalığı karıştırıyor. Açıklamalısınız artık halk peşinizden kefeni giyindi sayın başbakanım. Tüm vatandaşlara duyurulmalı, bizde operasyon yaptıranları ülkenizi itibarsızlaştıracağız diyenlerin kim olduğunu.(İngiltere'nin Mart ayı içerisinde açıkladığı ve Londra'da dünyanın en büyük İslami finans bankacılığını kuracağını kaç kişi biliyor.)
6. Artık sert üslubu bırakmalısınız. Özellikle genele karşı olan üslubu yumuşatmalıdır tüm ülke vatandaşlarına, ayrıca cemaatteki kardeşlerimizin gerçekleri gördüklerine inanarak onları kırmamalıdır.
7. Bu yukarıda saydıklarımdan biraz farklı olacak ama ayasofya artık cami olarak açılmalıdır.

Kısaca usta, paralel yapının devlete kast edenlerini yok ederken, kendi çevresini de temizlemelidir. Bu YENİ TÜRKİYE'nin bir başlangıcı olmalıdır. Temizlik il temsilciliklerinden tutunda meclise kadar olmalıdır.

2 yorum :

  1. ben bunları yapacağına inanmıyorum egemen balkona niye çıktı

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum önce il ilçe parti üyelerini ve yönetimlerini elden geçirmeli

    YanıtlaSil