22 Nisan 2014 Salı

 
    Hep cemaatteki temiz kardeşlerimizi uyardım. Seçim sonrası ortada kalacaksınız. Bu seçimin ortada kalanı olacaksınız diye. Ama dinlemediler ve gittiler CHP'ye oy verdiler. Bir de MHP'nin güçlü olduğu yerlerde Mhp'yi desteklediler.
     Daha öncede yazmış idim Chp içerisinde cemaat ile işbirliğine karşı büyük bir kitle var. Mhp'yi zaten bildiğim için söylüyorum Mhp zaten hep kardinal gözü ile baktı Fetullah Hocanıza (çoğunluk kanaati de bu yönde). Seçim öncesi cemaatten kişiler ile konuşurken; bari bütün oylarınızı hani isterseniz %10'lara kadar çalışarak çıkarabileceğiniz oylarınızı(!) Mhp'ye yönlendirin de bizde görelim tüm oy oranınızı dedim.
    Ama Hocaları İstanbul ve Ankarayı Chp'ye  kazandırarak Başbakana şefkat tokadı atacaklardı. Tabi ki tüm bunlar tutmadı. Haklı çıktım. Nerede haklı çıktım seçim sonrası her taraftan kaybeden sizler olacaksınız.
Ey saf inançları ile kandırılan cemaatçi kardeşim seçim sonunda Chp sizlere kollarını açacak aynı meclislerde sohbetler mi yapacağınızı sanıyordunuz. Şimdi oturun o ellerimiz kırılaydı da Chp'ye oy vermese idik deyin bakalım. Seçim sonucunda her dönemin kaybedeni güvendiğiniz hocanız ve sizlerin temiz duygularını kullanan imamlarınız o altıncı yedinci katlardaki kişilerdir. Her kesim tarafından şimdi terk edildiniz ve ortada kaldınız.

-Artık Türk halkının gözünde yaptırdığınız Mit operasyonları ile gözden düştünüz hatta vatan haini oldunuz bile.
-Yılarca sizlerin gerçek yüzünüzü görmeden Allah için yardım eden zenginlerin desteğini kaybettiniz.(artık sizden olanlar kaldı elinizde)
-Mhp tabanı zaten 20 yıldır sizlerin bir kardinalin peşinden gittiğinizi söylüyor. Fetullah Gülen ve yapılanmasını devlet için tehlike görüyor idi. Bu görüşte halen bir değişme yok. Seçim sonrası da gücünüzün olmadığını görünce ayrıca seçimlerde Mhp yerine çoğunuz Chp'yi desteklediği için bu kapıda kapandı yüzünüze. Hatta 99 seçimlerinde Dsp'yi açıktan desteklediğiniz de unutulmadı.
-Gelelim Chp'ye Gürsel Tekin, Ayman Güler, Nur Serter ve en son Kılıçdaroğlu ne söylüyorlar cemaat uyan . Kırk yıldır bize karşı olan bir gurup ile ortak olamayız. Açık yazılışı şu: Kırk yıldır bize onlar söverken biz de onlara zaten sövüyor idik , biz sövmeye devam edeceğiz diyorlar.

    Cemaate inanan  temiz kişilere üzülüyorum. Yoksa Hocalarından , yüksek katlarda oturanlarına kadar hak ettiler. Kaldınız mı şimdi ortada tüm zamanların kaybedeni oldunuz.  Şımarık kendinizi ülkenin hakimi sanan kendi düşüncenizden olmayanlara tahammülü olmayan gurup. Chp için çalışan türbanlı bacılar iyi izleyin Chp'den size gelecek hakaretleri şimdi içinize sindirin lafları. Kazan tam kaynamaya başlasın Chp'de kurultay olsun görün siz neleri kaybettiğinizi.

0 yorum :

Yorum Gönder